prev
next
Kedves Motoros Barátunk!

Érezted már magad is, hogy szabadságra, korlátok nélküli önmegvalósításra vágysz? Szeretted volna valaha, hogy csak azzal foglalkozhass, ami számodra fontos -figyelmen kívül hagyva mindazt, ami az életedben kötelező, de értelmetlen?

Ha igen, akkor pontosan azt élted át, ami bennünket a cégünk megalapításához vezetett: szerettünk volna a számunkra oly sokat jelentő életérzéssel hivatás-szerűen foglalkozni, s minél több emberrel megismertetni és megszerettetni a „motoros életstílust”.

2002-ben megnyitottuk márkakereskedésünket Tata szívében, ahol 60 m2-en kínáltuk mindazt, amire az élmény régi és új szerelmesei vágyhatnak, vágytak.
Új motorok értékesítésével kezdtük, aztán az évek folyamán -szolgáltatásaink körének bővítésével- a használtmotor-részlegünket is kiépítettük. S mivel üzletpolitikánk részét képezi a minőség, a megbízhatóság és a kényelem magas fokú biztosítása, úgy döntöttünk, hogy 2006-tól új profillal, nagyobb alapterületen szélesebb kínálattal, és saját szervizzel várjuk visszatérő és leendő vásárlóinkat.

Munkatársaink magas színvonalú szakmai tudása és elhivatottsága lesz majd segítségedre, hogy megtalálhasd számításodat, bármit is keresel.
Bízunk benne, hogy erre megújult honlapunk is bizonyítékkal szolgál, melynek böngészéséhez ezúton kívánunk kellemes időtöltést!

Cím: 2800 Tatabánya, Alkotmány u. 2.
Tel.: 34/589-989
Fax: 34/382-192
E-mail: tatabanya@topmotor.hu